Type and press Enter.

gratis verzending op bestellingen vanaf €70

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep creatievelingen met een passie om mensen vette dingen te laten proeven maar vooral beleven. We willen zorgen dat mensen langer van de mooie momenten genieten. Wij maken bijzondere drankjes op basis van cold drip koffie. Wij willen bijzondere smaakcombinaties laten proeven die je even aan het denken zetten. Zodat de bruisende koffie de leuke kant van je hersenen even prikkelt. Dit willen we ook altijd blijven doen; de meest unieke producten maken die je even verbazen.

Pablo is de bedenker van Bakkie Bruis en afgestudeerd food innovator. Hij heeft een stage gelopen bij Batavia Coffee en is hier met cold drip coffee in aanraking gekomen. De creatieve grappenmaker van de groep.

Lisa is onze creatieve gekkerd die veel van de social media doet. Ze doet momenteel ook de studie Food Innovation en is met haar Italiaanse gevoel voor theater/drama vaak te vinden op events.

Boaz was onze stagair maar is nu onze TikTok koning en contactpersoon voor Bakkie Bruis in Brabant. Als je in de weekenden langs de terrassen van Den Bosch loopt is de kans groot dat je een Boaz tegen het lijf loopt.

Laura is onze ontwerpster die ons voorziet van prachtige unieke designs en een bizar oog voor detail heeft.